Om meg

Bildet mitt
Mandal, Vest Agder, Norway
Hello. My name is Maria and I am totally passionate to photography. I'm no professional but I try to learn every day a little more. If you like what I do, and want to have some of my photographys,please contact me directly to maripily63@hotmail.com or leave a message on this page. All images published on this website are copyrighted. Hope you have a nice stay in my page.

lørdag 25. desember 2010

Første juledag!!!

I dag har min lille jenta bursdag. Utrolig hvor fort tiden går. Hun har ventet og ventet på å bli 18 år og her er dagen!!!
Du er ei flott jente som fortjener alt godt. Er så utrolig stolt av å være moren din!!! Gratulerer så masse med 18 års dagen din....

Ellers har det vært en rolig julefeiring her hjemme. Lille julaften hadde vi ungene fra begge sider hos oss . Ikke alle ungene var med i år, men det blir nok sånt fremover.  Svigerforeldrene mine var også sammen med oss denne dagen. :). Vi gjør det sånt p.g.a. ungene skulle feire med de andre av foreldrene dette året.
Vi koste oss masse, hadde god mat og samtalen gikk flyttende.....

mandag 20. desember 2010

Livet tar og gir

Det er blanda følelser jeg har i dag. Hørte at lille Magnus kommer hjem til jul og det gleder meg enormt, men samtidig føler jeg stor tristhet for ei facebook vennine fra mitt land, som i løpet av dette året har mistet sin mor, sin lille babyen ( sitt eneste barn) og nå mistet hun sin mann.... Alle sier at hun er veldig sterk, men jeg spør meg hvor sterk kan en være??, hvorfor skjer dette?, hvor er Gud??.. Er det noen menning med dette???

søndag 19. desember 2010

4. søndag i advent

Ikke lenge til jul nå...
Stå opp veldig seint i dag, deilig å kunne sove lenge for en gangs skyld.:)
Har også lest i bloggen til Håvard og må si at jeg blir så rørt hver gang jeg leser om lille Magnus, som har hatt det så vondt. Jeg blir rørt til tårer når jeg ser bilder av han og hvordan han blir bedre, dag for dag... Tror ikke noen kan bli uberørt når en ser at en liten gutt på 2 år kjemper mot kreften. Ber med hele mitt hjerte for at han snart kan komme hjem...

I går kveld snødde det som bare det, men plutselig var det oppholdt og der kom solen frem.....
I dag er det opphold, men temperaturen har gått ned, håper solen titter frem, da er det bare nydelig å se utover.....