Om meg

Bildet mitt
Mandal, Vest Agder, Norway
Hello. My name is Maria and I am totally passionate to photography. I'm no professional but I try to learn every day a little more. If you like what I do, and want to have some of my photographys,please contact me directly to maripily63@hotmail.com or leave a message on this page. All images published on this website are copyrighted. Hope you have a nice stay in my page.

lørdag 11. desember 2010

Lørdag

I går brukte jeg hele dagen på sykehuset. Måte være der kl. 09.30. Kl.10 kom de for å ta blod prøver, så gikk det et par timer, før sykepleien kom for å prate med meg angående jobben de skulle gjøre operasjons dagen, etter dette måte jeg vente enda et par timer før turnus legen kom for å prate med meg, etter enda et par timer kom legen som skal operere meg for å prate og fortelle hvordan inngrepet skulle foregå, men jeg måte vente enda litt til for å prate med anestesi legen og etter dette måte jeg vente enda litt til for å ta en EKG, siden jeg hadde høy blodtrykk...... Jeg forstår ikke hvordan de planlegger på sykehuset. Kunne de ikke ta alt samtidig?, greit hvis legene hadde så mye å gjøre, men akkurat i går, så jeg han som skal operere meg, gå frem og tilbake med en kaffekopp og tøyset og pratet i gangene, så jeg kan tro han kunne ha tatt seg tid til å prate med meg en av de gangene han gikk forbi meg.... Men ok.. nå er jeg i gang og håper alt går bra.....Men jeg får ikke noe svar før om 3-4 uker, så jeg må bare vente enda litt mer....
Jeg ville ikke bli på sykehuset i helgen, så jeg kom meg hjem, men skal inn igjen i morgen kl.20. Dessuten har min elskede mann bursdag i dag :))

I dag har jeg pyntet til jul her hjemme og pusset vinduene, siden vi endelig hadde noen pluss grader ute. Jeg vet ikke hvordan det blir til uka, så jeg måte bare gjøre det jeg må mens jeg kan....

Erik, sønnen til min mann, har kommet på besøk i dag, så nå er de to ute i byen for å kjøpe julegaver, mens jeg blir ferdig med middag. Røkt svinnekam, men champignon saus og grønnsaker..... Litt senere har vi ostekake til kaffe...... Egentlig skulle vi ha familiaselskap, men det ble jo litt stress med at jeg måte inn på sykehuset, så vi tar det igjen, men jeg kunne la være å lage noe i hvertfall.... Tror han ble litt glad i hvertfall.... he,he....

torsdag 9. desember 2010

Operasjon

Har akkurat fått telefon fra sykehuset. Blir innlagt i morgen, men kan komme meg hjem igjen, siden jeg ikke blir operert før mandags morgen. I morgen må jeg prate med legen, så jeg får se om jeg kommer inn på søndag eller mandag.. Noe skjer i hvertfall!!!!

Torsdag morgen.

I går var jeg på ryggpoliklinikken med min yngste datter, som har vært plaget med vondt i ryggen i mange år. Det ble oppdaget skjeiv ryggrad, men det trenger ikke å være årsaken til smertene, så nå venter vi på resultatt av MR, som skulle ha vært bestillt av kiropraktoren for over en måned siden. Jeg ringte igår for å høre hvor lenge hun måte vente for å ta denne, men der kunne de ikke finne noen henvisning??, gjett om jeg ble sur..... Ringte kiropraktor og han skjente ingen ting, han sa at han hadde sendt henvisning. Til slutt måte han love å sende den igjen og bekrefte at de fikk den, men jeg stoler ikke på noe lenger, så jeg kommer til å ringe igjen i dag......
Jeg har heller ikke fått noen time enda og det blir verre med smertene, så jeg håper at jeg får vite noe snart....
Her er det en nydelig dag idag. -12 og sol..... Dette bilde tok jeg på tirsdag, mens jeg var på tur rundt Furulunden sammen med Dexter. I dag blir det ikke noe tur der, men skal til byen i stedet for å kjøpe gave til min kjære mann som har bursdag til lørdag :)


Her er Dexter, som var veldig opptatt av endende :)

tirsdag 7. desember 2010

Tirsdag

I dag er det tirsdag og jeg prøver å begynne med dette. Har opprettet en på spansk også, så slipper jeg å oversette på samme plass.

Dagen har vært god  tross en forferdelig natt med veldig mye smerter.
Begynte med en tur rundt Furulunden sammen med Dexter, en liten hund som jeg passer om dagen, mens leieboeren vår er på jobb. Det å ha han hos meg hjulpet meg utrolig mye. Nå går jeg turer hver dag og noen ganger tar jeg med meg kammera og det blir noen bilder av de turene.

Det er nå 3 uker siden jeg var hos urologen og der fant de noen sår i urinblæra, noe som tider på celleforandring . Nå må jeg inn og ta prøver under narkose. De sa at det ikke skulle gå mer en 6 uker venting, så nå er det nok ikke lenge til.
Var gjennom noe lignende for 17 år siden og den gangen måte de fjerne livmoren.
Det verste av alt er å ikke vite, venting og usikkerheten.