Om meg

Bildet mitt
Mandal, Vest Agder, Norway
Hello. My name is Maria and I am totally passionate to photography. I'm no professional but I try to learn every day a little more. If you like what I do, and want to have some of my photographys,please contact me directly to maripily63@hotmail.com or leave a message on this page. All images published on this website are copyrighted. Hope you have a nice stay in my page.

torsdag 9. desember 2010

Torsdag morgen.

I går var jeg på ryggpoliklinikken med min yngste datter, som har vært plaget med vondt i ryggen i mange år. Det ble oppdaget skjeiv ryggrad, men det trenger ikke å være årsaken til smertene, så nå venter vi på resultatt av MR, som skulle ha vært bestillt av kiropraktoren for over en måned siden. Jeg ringte igår for å høre hvor lenge hun måte vente for å ta denne, men der kunne de ikke finne noen henvisning??, gjett om jeg ble sur..... Ringte kiropraktor og han skjente ingen ting, han sa at han hadde sendt henvisning. Til slutt måte han love å sende den igjen og bekrefte at de fikk den, men jeg stoler ikke på noe lenger, så jeg kommer til å ringe igjen i dag......
Jeg har heller ikke fått noen time enda og det blir verre med smertene, så jeg håper at jeg får vite noe snart....
Her er det en nydelig dag idag. -12 og sol..... Dette bilde tok jeg på tirsdag, mens jeg var på tur rundt Furulunden sammen med Dexter. I dag blir det ikke noe tur der, men skal til byen i stedet for å kjøpe gave til min kjære mann som har bursdag til lørdag :)


Her er Dexter, som var veldig opptatt av endende :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar