Om meg

Bildet mitt
Mandal, Vest Agder, Norway
Hello. My name is Maria and I am totally passionate to photography. I'm no professional but I try to learn every day a little more. If you like what I do, and want to have some of my photographys,please contact me directly to maripily63@hotmail.com or leave a message on this page. All images published on this website are copyrighted. Hope you have a nice stay in my page.

mandag 31. januar 2011

Hjemme igjen!!

Etter en flott bobiltur sammen med min elskede.....
Dette var vår første ordentlig tur med vår nye bobil, så det ble en del ting å sette seg inn. Måte finne plass til ting og tang. Vi må jo lære oss en del nye ting i forholdt til den forrige bilen, men det går jo fort :).. Bilen fungerer som en drøm, men ble utrolig skitten på veien....

Første natt i Lillesand, der er det en bobil parkering rett ved båtplassen, med mulighet for strøm og tømming av doen. Dagen etter kjørte vi videre til Sandefjord. Der er det også en bobil parkering ved kaia, men de hadde ikke brøytet, så vi fant en plass ved inngangen til båtklubben. Rygget inn i noen spor og parkerte der.:)
Vi hadde bestemt oss for å spise lunsh i byen, så vi tok turen inn til sentrum, i turtøy. Menvi havnet i feil restaurant og det så vi med det samme.. En måte jo bestille bord og i det klærne vi gikk i ble vi sett som aliens.... he,he....
Gikk også inn i en butikk hvor jeg så en fin kjorte ved vinduet, og der følte jeg meg som Julia Roberts i Pretty Wommen... , men jeg brydde meg ikke noe om det, så jeg gikk å så på det jeg likte, men jeg tror de hadde tatt feil når de satt på prisene, det så rett og slett ut som om det var telefon nummeret de hadde skrevet på... Det går ikke ann å betale kr. 5000 for ei kjorte????



Men tross alt, koste vi oss veldig og vi klarte å finne en plass å spise lunsh til slutt..... Ikke lett når en ikke er skjent, he, he...

Her er noen av bildene fra turen:













2 kommentarer:

  1. Hey :)
    Ser ut som en svært så vellykket tur til hjembyen min. Du har fått med deg detaljer og vinklinger fra Sandefjord på en helt annen måte enn en som er herfra ville tenkt. Og det gjør det også veldig spennende å se. Takk for titten på fin serie Maria.
    Neste gang tar vi en kaffe
    mvh
    Håvard

    SvarSlett
  2. Hei Håvard, takk for kommentaren.
    Ja, tror nok en som er utenfra ser ting på en annen måte. :) Ble overrasket over det huset som har en hest ved vinduet???, skulle ønske å vite historien her, siden det var mye artig å se der :)
    Ja, vil gjerne ta den kaffe en gang, og ikke minst treffe dere alle sammen...

    Ha en flott dag og hils veldig til dine.

    SvarSlett